.
Julie Vermeire
dinsdag 16 augustus 2022

Julie Vermeire: “Dat komt er voorlopig niet”

Ondanks het grote succes

Het eerste seizoen van 'De Redders' werd op gemengde reacties onthaald. Terwijl de ene het fantastisch vond, zag de ander het programma liever afgevoerd worden. Story polste bij Julie Vermeire over de toekomst van het programma.

“Voorlopig komt er geen derde seizoen. Al krijg ik veel positieve reacties, vooral van kinderen. En dat is toch ons belangrijkste doelpubliek. Ik blik tevreden terug op die twee seizoenen. Ik heb m’n uiterste best gedaan om die rol zo goed mogelijk neer te zetten.”

Er werd vaak vanalles neergeschreven over de acteerprestaties van de acteurs, en dan vooral dat het allemaal niet zo goed was.

“Ik noem het dan ook niet echt acteren. We moesten vooral onszelf zijn. ik wil zeker nog acteren in de toekomst, maar dan bereid ik me wel eerst grondig voor.”

Julie heeft de komende maanden een nog erg drukke planning, al kan ze er maar weinig over kwijt. “Ik ben wel te zien in ‘Het Beste Bod’ op Play4. Daarin probeer ik om unieke voorwerpen mee naar huis te nemen. Die voorliefde voor tweedehands en vintage heb ik vooral van papa geërfd. Al ben ik vooral geïnteresseerd in design en fashion.”

Download onze app voor Android of iOS

Bio van Julie Vermeire

Meer Over:

Julie Vermeire