.
Julie Vermeire
woensdag 1 mei 2024

Julie Vermeire: “Hij wist nog niet alles van mij”

Dat vond ze leuk

Enkele jaren geleden schitterde Julie Vermeire in ‘Dancing With The Stars’. Tot op de dag van vandaag is dans nog altijd een grote passie van de dochter van Jacques Vermeire. En die passie deelt ze ook met haar vriend Laurins Dursin.

“Ik heb altijd graag gedanst. Het maakt me supergelukkig. Ik volgde ballet vanaf mijn vierde. Toen mijn vriendinnetjes stopten en kozen voor hiphop, ben ik gevolgd, omdat ik dacht dat dat cooler was. En toen ik op een bepaald moment een blessure had, ben ik volledig gestopt. In 2019 kwam de vraag van Dancing with the Stars: dat was mijn kans om alle stijlen te leren en te tonen wat ik kan. Ik won die wedstrijd. Ik was altijd een timide meisje, maar Dancing with the Stars heeft me zelfzekerder gemaakt. Niet veel later brak corona uit, waardoor ik TikTok ontdekte: het kanaal waarop ik mijn dansskills post. Ik volg intussen les bij Laurins' mama en bij Laurins zelf”, klinkt het bij Julie in Nina.

Laurins en Julie leerden elkaar kennen tijdens de auditie van ‘De Redders’. Julie herkende hem van ‘So You Think You Can Dance’.

“We raakten aan de praat en toen bleek dat Laurins mijn deelname aan Dancing with the Stars totaal had gemist. Hij vroeg waar ik geëindigd was en ik dacht: wat leuk, iemand die nog niet alles weet van mij."