.
Julie Vermeire
zaterdag 1 april 2023

Julie Vermeire: “Hij wou geen verkeerde indruk wekken” 

Ze deed het helemaal alleen 

Was Julie Vermeire niet de dochter geweest van Jacques Vermeire, ze had misschien minder kansen gekregen in de showbizz. Ook Julie beseft dat ze veel te danken heeft aan haar vader, maar ze vindt ook dat ze zich nog altijd zelf moet bewijzen.

“Denk maar aan ‘Dancing With The Stars’, mijn eerste grote televisieopdracht. Papa is bewust nooit naar de shows komen kijken, behalve de halve finale. Hij wou niet dat mensen de indruk kregen dat hij mijn handje bleef vasthouden. Mochten mensen me toen niet leuk hebben gevonden, was er geen vervolg aan mijn televisiecarriere gekomen”, zegt Julie in Dag Allemaal.

Julie heeft heel wat positieve eigenschappen van haar vader meegekregen, maar ook zeker van haar moeder, Eva Pauwels.

“De gezelligheid. Als we bij mama gaan eten, is dat piekfijn in orde. Verse hapjes, leuke muziek, een mooi gedekte tafel… Mama weet hoe ze die gezelligheid moet creëren en dat heb ik mee van haar.”

Tijdens ‘Dancing With The Stars’ heeft Julie veel doorzettingsvermogen moeten tonen. “Op het einde van mijn dansavontuur had ik een knieontsteking, een gekneusde rib en nog andere overbelastingskwaaltjes. Maar ik heb me niet laten kennen. Ik heb de finale gedanst onder de pijnstillers. Door de adrenaline voelde ik dat niet, maar na de show zakte ik ineens door de pijn.”

Download onze app voor Android of iOS

Bio van Julie Vermeire