.
Julie Vermeire
zondag 26 maart 2023

Julie Vermeire: “Ik ben toen gecrasht” 

Het werd haar allemaal te veel 

Als je bekend bent dan kom je niet onder de negatieve commentaren van de mensen uit. Sociale media stroomt vol met kritiek die mensen willen uiten over iemand en beseffen amper dat dat soms heel pijnlijk kan overkomen.

Ook Julie Vermeire krijgt vaak bakken kritiek over zich heen. En die zijn niet altijd van de minste. “Stop met je stomme dansjes’, ‘je werkt nooit’, ‘f*ck off aandachtsvrager’, ‘je bent een vermoeiend mens’, het zijn slechts enkele voorbeelden van de vele commentaren die ze wekelijks krijgt te verduren.

“Ik krijg ook persoonlijke berichtjes met kwetsende commentaren, vaak van ouders. Dan denk ik: ‘schandalig dat jij kinderen hebt; hoe voed je die op?’ Welk voorbeeld geef je als je zelf pestgedrag stelt?’ Een keer stuurde zelfs een omaatje me een lelijk bericht, ze haalde verhalen boven van mijn mama en zei: ‘Je bent al even zielig als je moeder”, zegt Julie in Dag Allemaal.

De vele negatieve commentaren hebben altijd een diepe indruk nagelaten op Julie en twee jaar geleden is ze zelfs gecrasht door al die online commentaren.

“Ik zat te huilen in de zetel en mijn familie heeft me moeten troosten. Het was me even te veel en ik heb Twitter toen van mijn telefoon verwijderd.”

Bio van Julie Vermeire