.
laurins dursin, Julie Vermeire
maandag 10 april 2023

Julie Vermeire: “Ik wil aan een zangprogramma deelnemen” 

Ze heeft de smaak te pakken 

Vorig jaar gingen Julie Vermeire en Laurins Dursin samenwonen in Kortrijk. Het koppel koost voor Kortrijk omwille van de dansschool en marketingkantoor van Laurins. Julie kende Kortrijk niet, maar gelukkig heeft ze geen schrik voor het onbekende.

“Dat is voor mijn job ook niet ideaal natuurlijk. Ik weet nooit op voorhand hoe mijn planning er gaat uitzien, maar dat vind ik net goed. Voor mij is het een zegen dat ik de ene week opnamen heb, de andere week een fotoshoot en dan weer een sociale media opdracht. Ik hou van die variëteit”, zegt Julie in Dag Allemaal.

In de showbizz ben je nooit 100% zeker dat je werk hebt, maar dat schrikt Julie niet af. Zij heeft nog voldoende toekomstplannen om voorlopig geen stress te moeten hebben.

“Het is ook mijn droom om een human-interestprogramma te maken met jongeren over mentale gezondheid en body positivity. Ik heb zelf veel meegemaakt en kan er dus over meepraten. Vroeger wou ik kinderpsycholoog worden, dat ligt in dezelfde lijn.”

Maar Julie koestert nog een andere opvallende droom. “Ik wil ooit deelnemen aan een zangprogramma. Ik heb al eens een duet gezongen met Metejoor en dat smaakte naar meer. Met extra coaching zing ik in toon. Maar nee, ik zit niet in een van de pakken van ‘The Masked Singer’.”

Bio van Julie Vermeire en Laurins Dursin