.
Junior Planckaert en Pauline De Vos
dinsdag 28 november 2023

Junior Planckaert: “Als we er klaar voor zijn, bekijken we het wel”

Het gaat nog altijd goed

Junior Planckaert en Pauline De Vos zijn ondertussen zo’n twee jaar samen. De twee leerden elkaar kennen dankzij het programma ‘Junior op zoek naar de liefde’ op VRT 1. En ook al wonen de twee niet bij elkaar in de buurt, echte liefde overwint alles.

“We pendelen vandaag nog steeds, want dat gaat goed zo. Ons hele leven bestaat uit planning en daar zijn we goed in, dus momenteel vinden we een goede weg in hoe alles loopt. Als we klaar zijn om samen te wonen, bekijken we dat dan wel”, klinkt het in Het Laatste Nieuws.

Pauline steunt haar vriend volop in zijn terugkeer naar het racecircuit. Na een heftige crash kon Junior even niet racen, maar ondertussen heeft hij er opnieuw een eerste race opzitten.

“Pauline is er voor mij. et zoals mijn familie, met wie ik goed kan praten. Moest er psychologische hulp nodig zijn om terug naar mijn racewagen te keren, zal ik daar niet voor terugdeinzen, maar voorlopig lukt het met de steun van mijn naasten. De volgende race gaat pas in februari of maart zijn, ik heb nog tijd.”

Bio van Junior Planckaert

Meer Over:

Junior Planckaert