.
Junior Planckaert
zondag 23 april 2023

Junior Planckaert: “Een beetje jaloezie wakkert de liefde aan”

Hij is een stuk zekerder van zichzelf

Ze kennen elkaar een jaar, zien mekaar liever dan ooit en leven voortdurend in de schijnwerpers. Is er soms sprake van jaloezie tussen Junior Planckaert en vriendin Pauline? We komen het te weten in Story.

Junior beweert vroeger, net als zijn vorige vriendin wel nogal jaloers te zijn geweest. Nu is dat veel minder. Het vertrouwen in Pauline is dan ook heel groot en daarbij is hij ook een stuk zekerder van zichzelf.

“Natuurlijk voel ik nog altijd iets als Pauline met andere mannen aan het babbelen is, maar ik ga niet meer piekeren of me daar druk in maken. Wat brengt het op?”, klinkt hij nuchter. “Al vind ik wel dat er in een relatie altijd een beetje jaloezie mag zijn, dat wakkert de liefde aan.”

Ook Pauline beseft dat niemand beter wordt van jaloezie, maar toch … “Als er mooie meisjes rond Junior hangen, toon ik hem vaak mijn boze blik. Als mijn ogen kogels waren, dan was hij dood”, schatert ze.

Junior is geen flirter, zegt hij zelf, maar als vrouwen met hem op de foto willen heeft hij wel de gewoonte ze vast te pakken. “Pauline moet daar echt niets meer achter zoeken”, verdedigt hij zich in Story.