.
Junior Planckaert en Pauline De Vos
dinsdag 17 oktober 2023

Junior Planckaert en Pauline: is de liefde voorbij?

Zij zeggen van wel

Het is al een tijdje geleden dat we nog een foto zagen van Junior Planckaert en zijn partner Pauline Devos. De twee vonden elkaar via het televisieprogramma ‘Junior op zoek naar de liefde’.

Waar het duo in het begin veel foto’s van hen samen postten, is het nu angstvallig stil. Volgens omstaanders zouden ze dan toch elk hun eigen weg zijn gegaan.

Heel wat van hun volgers op sociale media vragen zich dan ook luidop af of de twee nog wel samen zijn. De foto’s die verschijnen lijken voor veel mensen een teken aan de wand te zijn.

Afgelopen zomer zouden de twee wel nog een koppel hebben gevormd. Toen hielp Pauline nog volop op de glamping van de familie Planckaert, weet Dag Allemaal. En ook tijdens het verjaardagsfeest van Christa was Pauline er nog bij.

Het kan natuurlijk altijd dat de twee nog samen zijn, maar gewoon geen foto’s posten. Voor ze elkaar leerden kennen, had elk al een eigen druk leven en geen van beide leek dat voor de ander aan de kant te willen schuiven. Ook de afstand zal ongetwijfeld een grote rol spelen.

Bio van Junior Planckaert

Meer Over:

Junior Planckaert