.
Junior Planckaert
zaterdag 31 augustus 2024

“Junior Planckaert lijkt weinig geïnteresseerd” 

Is dat de oorzaak? 

Nu Junior Planckaert niet langer meer samen is met Pauline De Vos is hij weer beschikbaar op de vrijgezellen markt. Al zal hij niet zomaar op het eerste beste meisje storten om zijn vorige relatie te vergeten.

“Pauline en Junior hebben elkaar leren kennen op een belangrijk kruispunt in hun leven, ze dachten wellicht zelf dat zij het nieuwe succesvolle koppel zouden worden binnen die liefdevolle Planckaert-familie. Het volgende koppel om aan een gezin te beginnen bijvoorbeeld. Maar ja...”, klinkt het binnen de familie Planckaert in Dag Allemaal.

In tegenstelling tot het grootste deel van de familie, is Junior niet zo open als andere Planckaerts. Daarom lijken veel mensen te twijfelen aan de intenties die hij heeft.

“Dikwijls lijkt hij weinig geïnteresseerd of op z'n minst wat afstandelijk. We zien hem vooral opfleuren wanneer hij zich kan uitleven in een persoonlijk project. Z'n rallywagen bijvoorbeeld, nog altijd een grote passie ondanks enkele zware ongevallen en bijbehorende blessures.”

Bio van Junior Planckaert

Meer Over:

Junior Planckaert