.
K3
vrijdag 11 september 2015

K3 Zoekt K3: Lisa Michels

En dan staat er plots weer een bekend iemand voor de jury.


Of tock voor één iemand van de jury. De gelukkige is Lisa Michels. Het is Josje die Lisa herkent. Blijkbaar zaten de twee in dezelfde school toen Josje er een dansopleiding volgde. De 25-jarige Lisa Mechels is half Nederlands en half Zweeds en woont in Amsterdam. Al op jonge leeftijd werd haar passie voor zingen en dansen duidelijk. Lisa was de afgelopen jaren al te zien in het SBS-programma The Next Pop Talent en was ook al zangeres bij de groep The Lips. En wie weet heb jij Lisa al wel eens gezien als achtergrondzangeres.

Lisa staat wel voor een bijzonder moeilijke keuze want ze doet niet alleen mee aan K3 Zoekt K3, Lisa doet ook mee aan Miss Nederland. Maar eerst naar K3 Zoekt K3. Lisa zou dolgraag één van de nieuwe K3-tjes worden en hoopt dat ze de kinderen, de mama's, papa's en grootouders er net zo blij mee kan worden als ze er zelf van zou worden. Lisa is 25 jaar en stond bij aanvang van haar auditie helemaal te trillen. Lisa koos voor het liedje Tele-Romeo. Het duurt even voor de papa's haar een hartje geven maar dan komt alles in een stroomversnelling terecht en mag Lisa naar de vakjury stappen.

Maar kan Lisa die verdomde vakjury overtuigen? Karen is best wel onder de indruk van het Frans in het liedje. Ik wil in eerste instantie zeggen dat voor een Nederlandse je Frans bijzonder goed is. Ik heb voor de rest niets opgeschreven omdat ik enorm genoten heb van je optreden. Ik was echt wel onder de indruk, vertelt Karen meteen na de auditie van Lisa. Bij Kristel waren er twijfels. Tijd voor de stemming. Josje en Karen geven haar meteen een ja, Kristel zegt resoluut neen. Gert moet alweer de knoop doorhakken en geeft een ja. Lisa gaat dus verder naar het bootcamp.