.
Iedereen K3
vrijdag 18 september 2015

K3 Zoekt K3: Sarah Bossuwé

Een strikvraag voor Sarah Bossuwé.


Dansen zit de 23-jarige Sarah Bossuwé uit Gent in het bloed. Sarah studeert net af als master in de Communicatiewetenschappen en dat kan haar nog van pas komen bij K3. In haar pas opgerichte dansstudio geeft ze deze passie door aan kinderen en mama’s. Dat haar zussen de studio zullen overnemen mocht Sarah een K3’tje worden, staat al vast. De zussen van Sarah zijn ook haar beste vriendinnen. De vraag is natuurlijk of Sarah evenveel zang- als danskwaliteiten heeft? Ze hoopt de publieks- en vakjury te overtuigen met Handjes Draaien. Volgens haar zussen kan ze heel goed dansen en heeft ze een sterke présence. Sarah zou de dansjes van K3 best wel wat gekker zien dan ze nu zijn.

Sarah zou dolgraag één van de drie nieuwe K3-meisjes zijn omdat ze denkt dat ze alle kindje uit Vlaanderen en Nederland gelukkig kan maken. Sarah is heel mondig en dat is natuurlijk positief. Sarah zette een tijdje geleden een clip online die ze samen met de meisjes van de dansschool heeft gemaakt. Die dansclip werd ondertussen al meer dan 300.000 keer bekeken op YouTube. Josje merkt meteen op dat Sarah er heerlijk uit ziet. Gert kan het niet laten en hoopt dat Sarah ook kan zingen. En ja hoor, dat kan Sarah. Ok, het klonk niet super maar slecht was het ook niet. Sarah koos bovendien voor een minder bekend nummer van K3, namelijk Handjes Draaien.

De handjes gingen naar de stembakjes en Sarah moet uiteindelijk nog even naar de vakjury. Sarah mocht dan wel nerveus zijn, ze had toch de moed om nog te vertellen dat het leuk was om Gert en K3 te zien. Josje benadrukte dat Sarah er goed uit zag en dat ze de ruimte die ze had echt wel gebruikte. Kristel had een strikvraag: zou je de dansstudio opgeven? Sarah had haar antwoord meteen klaar. Gert merkte op dat Sarah moest opletten dat ze niet overenthousiast zou worden waardoor ze te gemaakt zou overkomen. Maar Gert sloot positief af en het was al snel duidelijk dat het vier keer een ja zou worden.