.
Kamal Kharmach en Kristel Verbeke
woensdag 19 oktober 2022

Kamal Kharmach en Kristel Verbeke samen in nieuw programma op Eén

Inschrijven kan vanaf nu!

Kamal Kharmach en Kristel Verbeke werken aan een nieuw programma voor Eén, en daarvoor zijn ze nog op zoek naar mensen die financiële tips nodig hebben. Door de prijsstijgingen en de energiecrisis hebben veel mensen het de laatste tijd financieel moeilijk. Ze moeten steeds vaker op het einde van de maand vaststellen dat hun bankrekening weer leeg is. Ze willen wel sparen voor dat ene doel, maar dat lukt hen echt niet. En ze hebben simpelweg geen tijd en energie meer over om uit te pluizen waar ze precies op kunnen besparen.

In een nieuw programma op Eén willen Kamal en Kristel helpen. Ze zoeken uit hoe de Vlaming op het einde van de maand geld kan overhouden en geven daarbij tips en inzichten hoe mensen zich beter kunnen wapenen in deze moeilijke tijden. En Kamal en Kristel gaan daarbij grondig te werk: samen met een team van experts bestuderen ze alle facturen en onderzoeken ze welke gewoontes veel geld kosten.

Schrijf je in

Kamal en Kristel lanceerden net een oproep voor inschrijvingen. Ze zoeken gezinnen met of zonder kinderen, maar ook singles, gepensioneerden of jonge koppels.

Wil je volgend jaar je zoon laten verder studeren maar is dat geld er nu niet? Of wil je graag wat minder gaan werken om voor je zieke mama te zorgen, maar kom je nu al nauwelijks toe met je loon? Schrijf je dan in op vrtmax.be/doe-mee en wie weet staan Kamal en Kristel binnenkort voor je deur.

Bio van Kamal Kharmach en Kristel Verbeke