.
Kamal Kharmach
donderdag 19 januari 2023

Kamal Kharmach heeft al jaren geen vrienden meer gezien

Heeft Kamal wel nog vrienden…?

Kamal is inmiddels in Vlaanderen goed gekend en ingeburgerd bij de mensen als komiek en als presentator. Maar nu krijgt hij een nieuwe uitdaging namelijk het programma ‘1 jaar gratis’ presenteren.

“Toen ze mij vroegen, dacht ik dat ze zich van telefoonnummer hadden vergist”, vertelt hij aan Primo. Maar dit bleek dus zeker niet zo want ook als presentator wordt Kamal Kharmach flink gesmaakt door de kijkers.

Dit alles zorgt bij hem natuurlijk voor een drukke agenda en dus moet hij af en toe zijn gezin ook wel missen. “Ik probeer er thuis veel te zijn voor Loubna en haar broertje Èmien. Door slim te plannen lukt dat ook”, bekent Kamal.

“Met mijn vrienden is het gebrek aan qualitytime wél een probleem. Ik heb hen al jaren niet gezien. Ik weet niet of ik nog wel vrienden heb”, verneemt Primo van Kamal Kharmach.

Zijn goede voornemens voor 2023 zijn alvast al afgestemd op deze tekorten. “Meer dan ooit wil ik tijd uittrekken voor wat ik graag doe en wat mij energie geeft. Zoals mijn ouders en vrienden zien”, aldus Kamal.

Bio van Kamal Kharmach

Meer Over:

Kamal Kharmach