.
Kamal Kharmach
woensdag 4 oktober 2023

Kamal Kharmach: “Wat gaan de buren denken”

Ze vonden niet makkelijk kandidaten

In ‘Geld Gezocht’ gaan Kamal Kharmach en Kristel Verbeke op zoek naar een manier waarop sommige Vlaamse gezinnen het anders kunnen aanpakken op financieel vlak.

Kamal gaat bij het gezin om zoek naar de financiële lekken, terwijl Kristel vooral met de gezinnen gaat praten. En net die combinatie maakt van hen een goed duo.

“Cijfers vertellen altijd een verhaal. Ik ben onlangs te weten gekomen dat er zoiets bestaat als een forensisch boekhouder. Dat zijn politiespeurders die misdagen oplossen op basis van een boekhouding. Als ik geweten had dat die job bestond, was ik misschien nooit bij televisie beland”, zegt Kamal in Humo.

Vlamingen houden heel vaak hun financiële situatie voor zich, maar er zijn natuurlijk altijd uitzonderingen zoals we te zien krijgen in ‘Geld Gezocht’.

“De Vlaming haat het om over geld te praten. Dat maakte het knap lastig om kandidaten te vinden. Nog Vlaamser is de gedachte: wat gaan de buren denken? Ook al verdien je veel, toegeven op de nationale tv dat je het einde van de maand niet haalt, ligt gevoelig.”

Bio van Kamal Kharmach

Meer Over:

Kamal Kharmach