.
Nouchka
zaterdag 10 februari 2024

Kan Nouchka zichzelf nog redden in Big Brother?

Nek-aan-nek race

Zaterdagavond moet er alweer een bewoner het Big Brotherhuis verlaten. Als we de polls op de sociale media bekijken, dan lijkt de kans groot dat Nouchka Willems uit Oostende al na één week met haar familie herenigd zal worden. Tenzij de stemming op het laatste ogenblik toch nog een boost in haar voordeel krijgt. Het verschil met Tyron is namelijk niet zo groot. Niemand die twijfelt dat Ashley opnieuw gered zal worden, deze week zal zij mogelijk zelfs als populairste uit de nominatiestemming komen en dat zou wel eens voor een schokgolf in het huis kunnen zorgen. Ashley kreeg afgelopen week heel wat stemmen in het huis, steeds meer bewoners willen haar naar huis omwille van haar manier van spelen én haar uitspraken.

Onze prognose blijft: Ashley het populairst, Nouchka en Tyron gaan richting de studio en Nouchka zal helaas nu al het programma moeten verlaten.

Trouwens, als Ashley inderdaad het populairst is, zullen de bewoners hun pijlen volgende week mogelijk op iemand anders richten. Maar op wie dan? Misschien wel op Sabeau, die andere nieuwkomer van vorig weekend. Want niemand wil de nieuwkomer(s) een eerlijke kans geven.