.
Ludo Dierckxsens en Walter De Donder
vrijdag 25 augustus 2023

Kan Walter De Donder de druk aan in ‘De Verraders’ 

Of bezwijkt hij aan de vele emoties?  

Naast enkele ietwat voorspelbare namen zitten er ook enkele nieuwe verrassende namen tussen de deelnemers van het nieuwe seizoen van ‘De Verraders’.. Zo neemt onder andere Walter De Donder deel.

“Ik heb impulsief ‘ja’ gezegd en heb me toch afgevraagd waar ik op toegezegd had. Maar ik was fan van psychologische intriges. Ik heb de perceptie een beetje tegen: bij een spel vol leugens ben je op je hoede voor een acteur en nog meer voor een politieker. En ja, dat ben ik allebei”, lacht Walter in Het Laatste Nieuws.

Net zoals het eerste seizoen was ook dit seizoen weer bijzonder heftig. En Walter is soms behoorlijk geschrokken van sommige collega’s.

“Wanneer ze zich in het nauw gedreven voelden, hadden sommigen hun emoties niet onder controle. Het publiek mag zich verwachten aan zeer emotionele afleveringen. Maar dat is net het mooie aan ‘De Verraders’: je wordt in dit spel keihard geconfronteerd met jezelf.”

Naast Walter De Donder doen er nog 19 andere namen mee. Onder hen: Martine Jonckheere, Hans Van Alphen, Nora Gharib, Andy Peelman en Aagje Vanwalleghem.

Bio van Walter De Donder