.
Lisanne uit Boer Zkt Vrouw
woensdag 17 april 2024

Kandidaat Lisanne uit ‘Boer Zkt Vrouw’: “Ik ben helemaal geen bazig type”

Al vinden de kijkers van wel

Het was voor Lynnsie even wennen toen ze samen met de andere kandidaten op de boerderij van boer Martijn kwam. Het was duidelijk dat ze zich niet helemaal goed in haar vel voelde, maar dat lag niet alleen aan haar.

“Zij is een verlegen meisje en ik denk dat zij zich niet helemaal op haar gemak voelde in de situatie, met al die camera's en zo. En ja, het klopt dat ik het voortouw nam, maar ik deed dat alleen om de twee andere meisjes te helpen. Jammer dat dat niet zo wordt gezien”, citeert Dag Allemaal kandidaat Lisanne.

Sommige kijkers vonden meteen dat Lisanne vooral een groot ego heeft, maar dat wil ze graag ontkrachten.

“Ik ben trots op de manier waarop ik het programma heb aangepakt. Ik krijg nu heel wat over me heen op de sociale media. Mensen zeggen dat ik 'mijn eigen show maak' en dat ik 'over iedereen heen wals', maar zo zie ik het zelf niet. Eerlijkheid is voor mij superbelangrijk, en ik ben tijdens de opnamen de hele tijd dicht bij mezelf gebleven. Ik ben helemaal geen bazig type en het laatste wat ik wil, is andere mensen onderuithalen. Het is jammer dat sommigen daar anders over denken, maar ik sta recht in mijn schoenen.”