.
Karen en Sharon uit Blind Getrouwd
maandag 22 januari 2024

Karen uit ‘Blind Getrouwd’: “Ik had geen grote verwachtingen” 

Ze heeft zich twee keer ingeschreven 

Meedoen aan ‘Blind Getrouwd’ niet iedereen begrijpt waarom je daar zou aan deelnemen. En ook Karen, bekend van ‘Blind Getrouwd: Het Vijfde Huwelijk’, begrijpt dat sommige mensen daar eerder vreemd van opkijken.

“Toen ze me opbelden dat ze een ideale match hadden gevonden, dacht ik ook eerst: waar ben ik mee bezig?! Het is niet voor iedereen weggelegd”, lacht ze in Flair.

Het is niet de eerste keer dat Karen zich inschreef voor het programma. Maar tot 2 keer toe werd er geen match voor haar gevonden. Ook nu raakte ze niet bij de laatste 4 koppels.

“Ik had nooit grote verwachtingen, maar ik hoopte stiekem toch altijd dat er iemand zou tussenzitten voor mij. Ik was dan ook superenthousiast toen ze me tóch nog opbelden dat er een match was! Of dat nu voor het programma was of voor een online reeks, dat speelde voor mij geen rol. Het draaide bij mij rond het vinden van een match en niet om met mijn gezicht op tv te komen.”

Karen had er alle vertrouwen in dat de experten een goede match voor haar zouden vinden. Al is het niet alleen belangrijk dat het op papier matcht, maar dat er ook een klik is. “Als de basis waarop de experten zich baseerden om ons te matchen al goed zit, dan heb ik er vertrouwen in dat dat gevoel wel volgt. Die klik is belangrijk voor mij, maar ik denk echt dat die sneller volgt als je al veel raakvlakken hebt met iemand.”