.
Karin Jacobs in Wittekerke
donderdag 16 februari 2023

Karin Jacobs droomde van een intieme relatie met een wereldleider

Wat een gekke droom

Karin Jacobs, actrice en mama van Clara en Jelle Cleymans onthult in Story dat haar baarmoeder en eierstokken twintig jaar geleden werden verwijderd. Ze kwam zo onmiddellijk in haar menopauze terecht.

“Mijn gynaecoloog heeft me toen aangeraden om hormonen te smeren op mijn armen en ik ben die mens oneindig dankbaar. Nooit word ik ’s nachts badend in het zweet wakker”, legt Karin uit.

De actrice speelt momenteel in het stuk ‘Vapeurs 4 – Op Safari’ en trok zelf tien jaar geleden naar Tanzania. “Ik heb er The Big Five gezien”, vertelt ze nog nagenietend. “We sliepen in openlucht en toen ik daar ’s nachts naar een geïmproviseerd toilet ging, kon ik de leeuwen en hyena’s horen.”

Karin Jacobs geeft toe een wel vreemde ergernis te hebben. Een winkelkar in de supermarkt waar nog een reclamefolder of een kasticket van een vorige klant is achtergebleven, ze heeft er een hekel aan. “Nee, mijn kar moet helemaal leeg zijn als ik aan mijn boodschappen begin.”

Haar favoriete celebrity? Zonder twijfel Barack Obama. “De ex-president heeft alles mee”, glundert Karin in Story. “Ik heb zelfs al gedroomd dat Barack en ik een intieme relatie hadden.”

Bio van Karin Jacobs, Clara Cleymans, Jelle Cleymans en Barack Obama