.
News Image

Karin Jacobs: “Zij werd als klein meisje gepest”

Dat zorgde voor conflicten

Wanneer je kinderen krijgt, weet je dat je ze ooit zal moeten loslaten. Dat wist ook actrice Karin Jacobs toen ze beviel van haar kinderen Jelle Cleymans en Clara Cleymans. Al ging dat niet altijd even vlot.

“Ik heb dat echt moeten leren. Ik was daar zo slecht in. Zo was ik ertegen dat mijn dochter de fiets zou nemen naar school. Het moest met de bus zijn. Dat zorgde voor rust in mijn hoofd. Clara werd dan weleens kwaad op me. Want als klein, tenger meisje werd zij op de bus gepest”, zegt Karin in Primo.

Die pesterijen op de bus zorgden thuis vaak voor conflicten waardoor mama Karin dan toch af en toe plooide en haar met de fiets naar school liet gaan. “Maar dat ging dan wel altijd gepaard met een karrenvracht aan instructies”

Karin heeft het geluk gehad dat Jelle en Clara altijd brave kinderen zijn geweest. Maar toen ze begonnen uitgaan, was ze er toch nooit helemaal gerust in. “Dat Jelle geen alcohol dronk, verzachtte de pijn enigszins. Maar toen hij zijn eerste auto had, stond ik ’s nachts geregeld op om te kijken of die al terug op de oprit stond. Was dat niet zo, was het gedaan met slapen. Het keerpunt is gekomen toen ze Hotel Mama verlieten.”

Download onze app voor Android of iOS