.
Karlien Bongaerts en Thomas Michielsen
donderdag 17 oktober 2024

Karlien (Blind Getrouwd): “Ik ben kieskeuriger geworden”

Na al die jaren…

‘Blind Getrouwd’ is in volle gang en met sommige koppels lijkt het nog altijd de goede richting uit te gaan. Ook bij Karlien en Thomas lijkt er vooruitgang te zijn. Al zal het nog even afwachten zijn hoe het verder zal lopen.

Karlien schreef zich in voor ‘Blind Getrouwd’ nadat ze een tijdje aan online daten had gedaan. Maar dat bleek niet helemaal haar ding te zijn.

“Ik heb dat uiteraard gedaan toen mijn vorige relatie strandde, maar ik vond dat heel geforceerd en vooral veel gedoe. Je chat meestal eerst een hele poos voor je effectief afspreekt, en als je elkaar dan ontmoet, blijkt die klik er toch niet te zijn en verspilde je opnieuw twee of drie weken van je kostbare tijd. Ik leer liever iemand spontaan in real life kennen”, zegt ze in Flair.

Dat Karlien de ware nog niet is tegengekomen, ook daar heeft ze misschien wel een logische verklaring voor. Ze heeft na haar vorige breuk gewoon de tijd genomen om die te verwerken.

“Ik ga geregeld op stap met vriendinnen, en toen ik opnieuw klaar was voor een nieuwe relatie, sloeg ik wel vaak een babbeltje met toffe mannen, maar zodra je in je dertiger jaren bent, moet je al het geluk hebben dat die nog single zijn. Ik merkte ook dat ik wat kieskeuriger ben, want ik weet nu heel goed wat ik wel en vooral niet zoek in een partner.”

Bio van Karlien Bongaerts