.
Karlien Bongaerts en Thomas Michielsen
donderdag 24 oktober 2024

Karlien (Blind Getrouwd): “Ik vond het heel interessant om zien” 

Gelooft ze er ook in?

In het huwelijksbootje stappen met iemand die je nog nooit hebt gezien, veel mensen verklaren je voor gek. Maar dat is natuurlijk het concept van ‘Blind Getrouwd’. Karlien durfde de sprong wel te wagen en trouwde met Thomas zonder dat ze hem ooit had gezien.

“Er zijn veel mensen die scheiden of gedwongen worden om te huwen, dus ik wil daar zeker niet licht overgaan. Ik ging die verbintenis dan ook vol goede moed en met veel enthousiasme aan, want ik wilde echt dat het zou lukken. Het is geen spelletje”, zegt Karlien in Flair.

De matches die gemaakt worden in het programma zijn natuurlijk allemaal gebaseerd op wat de experten op papier te lezen en te zien krijgen. Maar gelooft Karlien ook echt dat ze gematcht kunnen worden op papier?

“Ik vond het interessant om te kijken wie de experten aan mij zouden koppelen, want aangezien ik nog steeds single was, deed ik duidelijk iets fout in het verleden. In die zin geloof ik er dus in dat ze iemand kunnen vinden die dezelfde waarden en normen heeft als ik.”

Bio van Karlien Bongaerts en Thomas Michielsen