.
Kat Kerkhofs
donderdag 16 december 2021

Kat Kerkhofs: ‘Al tips van prinses Delphine gekregen’

Delphine deelt haar ervaringen met Kat

Enkele jaren geleden verloor Kat Kerkhofs van James Cooke in het eerste seizoen van ‘Dancing With The Stars’. Samen duiken ze nu terug op in de kerst -en nieuwjaarsspecial van het programma en presenteert ze aan de zijde van Gert Verhulst ook het derde seizoen van het dansprogramma. Kat is 5 maand zwanger en dus wordt haar zwangere buik zonder twijfel de blikvanger van het programma.

Onder de vele deelnemers van het programma is dit seizoen ook het koningshuis vertegenwoordigd. “Ik ben niet zo’n koningshuisfan, maar ik vond Delphine een erg verrassende en goede naam: dans heeft veel te maken met verhalen vertellen, en het is altijd interessant om te zien hoe mensen die veel hebben meegemaakt, dat uiten in dans”, klinkt het bij Kat in Dag Allemaal.

Kat en Delphine hebben in ieder geval al een onderwerp gevonden om over te praten. De prinses overlaadt Kat met tientallen tips voor de baby. “Ik vroeg of haar zoon ging komen kijken. ‘Ja, als hij niet te embarrassed is over zijn mama’, zei ze. Ze gedraagt zich helemaal niet als een diva, dat zou ook niet passen in dit programma. Iedereen begint hier vanaf nul.”