.
Kat Kerkhofs
zondag 13 oktober 2024 11:20

Kat Kerkhofs: “Dat baarde me toch zorgen”

Zou het lukken zonder haar?

Hoewel een deelname aan ‘Over De Oceaan’ iets heel uniek en bijzonder is, is het ook een programma waar veel BV’s over twijfelen om aan mee te doen. Je bent tenslotte 3 weken weg van huis en het is een trip die niet zonder gevaren is.

“Dries Mertens heeft me uiteindelijk overtuigd. Hij vond dat ik het moest doen, anders zou ik er later spijt van krijgen. Hij zei dat het een unieke kans was die je maar één keer in je leven krijgt. Ik mocht mijn angsten niet de bovenhand laten nemen. Al is dat makkelijker gezegd dan gedaan”, klinkt het in Tv Familie.

Wat ook een rol speelde is dat Kat haar zoon Ciro drie weken lang zou moeten missen. De twee zijn nog geen dag gescheiden geweest van elkaar.

“Ik wist dat Dries door het voetbal niet altijd beschikbaar zou zijn en dat baarde me zorgen. Ik was bang dat het niet verantwoord was om Ciro zo lang achter te laten, dat hij misschien last zou krijgen van het afscheid of dat ik het niet zou aankunnen. Waarom zou ik mijn gezin op het spel zetten voor een tv-programma?”

Bio van Kat Kerkhofs

Meer Over:

Kat Kerkhofs