.
Kat Kerkhofs
donderdag 10 oktober 2024

Kat Kerkhofs: “Ik had alle mogelijke gevaren opgezocht”

Ze was voorbereid

Voor Kat Kerkhofs was het een uniek avontuur om 3 weken lang weg te zijn van huis naar aanleiding van ‘Over De Oceaan’. Ze liet haar man Dries Mertens en zoontje Ciro 3 weken alleen achter in België.

Het was een heel bijzondere trip en Kat moet toegeven dat ze het misschien een beetje had onderschat. Ze was toch niet zo avontuurlijk als ze dacht.

“Ik dacht dat ik avontuurlijk was ingesteld, omdat ik graag reis en vaak de wereld rond vlieg. Maar deze trip voelde compleet anders. Ik heb echt doodsangsten uitgestaan, vooral vóór we vertrokken. Op een gegeven moment had ik zelfs spijt dat ik had toegezegd”, geeft ze eerlijk toe in Tv Familie.

Ook dit keer was kapitein Sigrid van de partij, en hij moest de boel in goede banen leiden. Dat is voor de kandidaten toch een hele geruststelling.

“Toch had ik van tevoren álle mogelijke gevaren opgezocht. Van metershoge golven tot aanvallen van orka's. Ik was er echt van overtuigd dat ik het niet zou overleven. Meteen ook de reden waarom ik zo lang twijfelde om mee te doen.”

Bio van Kat Kerkhofs

Meer Over:

Kat Kerkhofs