.
Kathleen Aerts
maandag 4 september 2023

Kathleen Aerts: “Dat is niet meer van deze tijd” 

Het moest anders 

Het is nu al enkele jaren dat Kathleen Aerts haar Droom-guesthouse mag uitbaten. Het was ook haar grote droom om dit te kunnen doen. Ook al heeft het bloed, zweet en tranen gekost.

“Maar dat is intussen allemaal verteerd. Niet dat al onze zorgen nu verdwenen zijn. Het is misschien lelijk om te zeggen, maar de bouwkwaliteit in Zuid-Afrika is niet dezelfde als bij ons. Dus het hele jaar door valt er altijd wel iets te repareren. Dat vind ik het minst leuke. Er lekt al eens een kraantje, of een raam sluit niet meer goed”, klinkt het in Dag Allemaal.

Het is zelfs zo erg dat ze permanent een klusjesman in dienst hebben genomen. Maar er was nog iets wat hen veel kopzorgen heeft bezorgd.

“De elektriciteit werd geregeld een paar uur uitgeschakeld voor onderhoud. Dat is een gevolg van het wanbeheer in Zuid-Afrika. We hebben nu zonnepanelen gelegd, een zware investering. De goedkoopste oplossing was een generator, maar daar moet je constant benzine in kappen en dat vind ik met het oog op het milieu echt niet meer van deze tijd.”

Bio van Kathleen

Meer Over:

Kathleen