.
Katja Retsin
dinsdag 2 november 2021

Katja Retsin beleeft memorabele Halloween: “ik heb mij rot geamuseerd”

Ook haar kinderen zijn gebeten door de microbe

Katja Retsin is altijd dol geweest op griezelen. Halloween is voor haar de dag van het jaar en ook een goeie griezelfilm ontsnapt niet aan Katja’s aandacht. Het lijkt er zelfs op dat ze haar genen heeft doorgegeven aan twee van haar drie kinderen. “Ik noem ze stiekem Halloween-gekken. Want elk jaar in september beginnen ze al uit te kijken naar die ene avond in het jaar dat ze zich als griezels mogen verkleden”, lacht Katja in Story.

Katja beseft maar al te goed dat het allemaal best commercieel is dat Halloween-‘gedoe’. Maar als ze ziet hoeveel plezier haar kinderen eraan beleven, dan gaat ze er gewoon heel graag in mee. 1 avond zal haar dan ook altijd bijblijven en denkt ze nog vaak aan terug.

“Ooit bevond ik me, verkleed als killer-clown, in de struiken tijdens een Halloween-tocht, georganiseerd door de school van Matisse en Mila. Matisse die toen zes jaar was, was volgens mij de kleinste killer-clown ter wereld, en daardoor nog duizend keer enger als zijn grote zus. Als de deelnemers van de Halloween-tocht langs wandelden, sprong hij wild zwaaiend met een gigantisch nep keukenmes uit de bosjes en joeg hij de mensen de stuipen op het lijf. Ik moet toegeven: ik heb mij die avond rot geamuseerd.”

Bio van Katja Retsin

Meer Over:

Katja Retsin