.
Katja Retsin
dinsdag 8 september 2020

Katja Retsin in Campus 12

Katja Retsin heeft nu al zin in nog meer.


Katja Retsin is sinds een paar jaar aan het acteren. Nadat zij enkele jaren geleden in de ‘Winterrevue’ in Theater Elckerlyc te zien was, kreeg Katja meermaals een rol aangeboden. Aan Story vertelde de presentatrice dat zij ook in Campus 12 te zien zal zijn. “Ik heb niet getwijfeld toen ik van Ketnet de vraag kreeg om mee te spelen. En het smaakt nu al naar meer”, vertelt Katja Retsin in Story.



“Ik kruip in de huid van Lina Michiels. Zij is de bazin van Top Models Agency, en zal één van de vaste personages begeleiden bij haar eerste stappen in de modellenwereld”, glimlacht een meer dan tevreden Katja Retsin.

De afgelopen maanden zat Katja veel thuis, zo langen de opnames van haar eigen tv-programma 'Relax' maandenlang stil. Sinds afgelopen weekend is het showbizzprogramma van Katja Retsin weer op tv te zien. Nog ver van fulltime, maar ik kan toch weer op pad voor Relax, reageerde Katja Retsin. Katja maakt sinds een tijdje het showbizzprogramma voor TVL, Tv Oost, ROB en ATV. Het normale leven valt weer in de plooi en daar is Katja Retsin héél blij mee.

Bio van Katja Retsin

Meer Over:

Katja Retsin