.
Katrien De Becker in Thuis
zaterdag 20 februari 2021

Katrien De Becker en Pieter Jan De Paepe in livestream ‘OnbeDOELd’

Twee Thuis-gezichten op het podium.

Katrien De Becker en haar stiefzoon Pieter Jan De Paepe moesten in oktober door een nieuwe Coronagolf de nog geplande voorstellingen van de theaterproductie ‘OnbeDOELd’ abrupt stopzetten. Enkele maanden later borrelt het gemis van creëren en spelen bij zowel producent theater M als bij de cast/crew. “We missen ons publiek en ons publiek mist ons hopelijk ook”, lacht artistiek leider Yves De Lathauwer. “Aangezien het publiek niet naar ons kan komen, hebben wij besloten om de rollen om te keren en gaan wij naar hen. Niet echt natuurlijk, maar onder de vorm van een livestream.”

Met de financiële steun van ‘Vlaanderen Verbeelding Werkt’ haalt theater M alles uit de kast om op vrijdag 5 maart om 20u30 de voorstelling ‘OnbeDOELd’ op professionele wijze live tot bij u in de woonkamer te brengen. “We zullen de echte theaterbeleving nooit voor de volle 100 procent kunnen benaderen natuurlijk. Daarom werken we ook niet met vaste tarieven. De mensen mogen zelf bepalen of ze 5, 10 of 20 euro betalen om toegang te krijgen tot de streaming om zo ons theater te steunen.”

In ‘OnbeDOELd’, een komische tragedie op een bedje van muziek, zien we Katrien De Becker als een vrouw in een onmogelijke spreidstand tussen verschillende werelden: die van haar moeder en haar dochter, die van haar verleden en haar familie, die van het oude Wilmarsdonk en het nieuwe Doel. Met humor en tranen probeert ze verder te leven. Tot een geheim zich aarzelend onthult en één voor één alle zekerheden in haar leven wegvallen. Zal er eindelijk een punt gezet worden achter een familiegeheim dat al generaties lang als een vervaarlijke koorts sluimert?

Pieter Jan De Paepe zorgt op zijn beurt voor live muziekbegeleiding.

Meer info en tickets: www.theaterM.be

Bio van Katrien De Becker en Pieter Jan De Paepe