.
Katrien De Becker in Familie
zondag 8 september 2024

Katrien De Becker: “Ik zou mezelf beknotten”

Ze is erin blijven geloven

Katrien De Becker en Johan De Paepe vormen al zo’n zes jaar een koppel. Katrien wilde graag trouwen met Johan en wachtte hoopvol op een huwelijksaanzoek. En kijk nu… zes jaar later na de eerste vonken zijn de twee nu ook getrouwd.

“We zijn een match made in heaven. Hij is m’n soulmate. Hij laat me zijn wie ik ben. We zitten over zoveel op dezelfde golflengte, staan op dezelfde manier in 't leven. Ik kan alleen maar dankbaar zijn voor wat wij hebben”, klonk het eerder nog bij Katrien in Dag Allemaal.

In december vorig jaar ging Johan op één knie en moest Katrien niet lang over haar antwoord twijfelen. Natuurlijk wilde ze met hem trouwen. Ondanks haar pijnlijke eerste scheiding bleef ze in de liefde geloven.

“Ik heb nochtans relaties gehad die niet meteen rozengeur en maneschijn waren. Maar ik zou mezelf beknotten als ik me zou afsluiten voor de liefde, toch? Ik heb mezelf nooit opgegeven, en stond altijd wel open voor een verliefdheid. Een raad die ik aan iedereen zou geven die een mislukte relatie achter de rug heeft. Blijf erin geloven!”

Bio van Katrien De Becker

Meer Over:

Katrien De Becker