.
Kawtar Ehlalouch
donderdag 9 juni 2022

Kawtar Ehlalouch: “Ik doe niet zomaar mee”

Ze wil het ook echt kunnen

De komende weken is het weer zo ver. Alle studenten duiken weer in de boeken en smijten zich nog een laatste keer op hun leerstof voor de zomervakantie begint. Naar goede gewoonte steunt radiozender MNM de studerende luisteraars. Dit keer niet met ‘Marathonradio’, maar wel met ‘De MNM Blokhut’.

Het is ook niet meer Peter Van de Veire die de touwtjes in handen heeft maar wel Kawtar Ehlalouch en Sander Gillis. Zij zullen samen met de studenten een aantal examens afleggen.

“Sander en ik zullen twee weken lang op kot gaan op het Gentse Woodrow Wilsonplein: daar wordt een blokhut neergepoot met twee slaapkamers en een studio, waar we iedere dag van vijf uur ’s morgens tot één uur ’s nachts radio zullen maken”, legt Kawtar uit in Humo.

Tussen het presenteren door staan er dus ook nog een aantal examens gepland voor de twee presentatoren. Zo moet Sander er 4 afleggen en Kawtar 5.

“En ik doe niet zomaar voor de vorm mee, ik wil echt wel slagen voor mijn examens economie, filosofie, wiskunde en maatschappelijke vorming. Enfin, voor het vak metselen wil ook niet zakken, alleen lijkt me dat een bijna onmogelijke opdracht.”

Bio van Kawtar Ehlalouch

Meer Over:

Kawtar Ehlalouch