.
Jef De Smedt en Micha Marah
vrijdag 24 maart 2023

Keert Micha Marah terug naar Familie?

Zij was ooit in de soap te zien.

Heel veel jaren geleden had Micha Marah een klein aandeel in 'Familie', waar is de tijd? Alles komt terug, zeker de herinneringen aan een mooie en leuke periode en uit die periode kent Micha Marah Jef De Smedt nog. Micha had een tijdje geleden een vraagje voor de acteur die Jan Van den Bossche in de soap speelt. Neen, zij informeerde niet naar een rol in de soap, Micha nodigde Jef uit bij haar in de studio.

Aanstaande zondag is het zover. "Er komt 'Familie' op bezoek nu zondag: Jan Van den Bossche of Jef De Smedt in Hadiemicha om 21 uur", laat Micha Marah ons weten.

Jef de Smedt ken je natuurlijk van Familie. Hij behoort tot het kleine groepje acteurs dat al het langst in de soap speelt, hij is de tweede langst spelende acteur. Als kind wilde hij eigenlijk postbode worden, of opvoeder. Jef is geëngageerd. Als jongere begeleidde hij al mensen met een beperking. Op het ogenblik dat Jef met Familie begon - hij kreeg een eerste contract van 6 maanden- werkte hij nog als magazijnier. Hij sprong in het diepe en koos resoluut voor een acteerloopbaan. Wat zijn we daar blij mee. Samen met Marleen Merckx, Peter van Asbroek en Erik Goris verbroederden ‘Thuis’ en ‘Familie’ acteurs en werd Het Soapteam geboren. Ze organiseerden diverse sportevenementen en voltooiden succesvol de beklimming van de Mont Blanc om geld in te zamelen.

Jef De Smedt kiest ook mee de muziek aanstaande zondag (zondag 26 maart). Goeie keuze met ondermeer Stef Bos, John Denver, Lisbeth List en Ramses Shaffy, Suzy Marrel en André Hazes.
Kijk zondag 26 maart 2023 om 21 uur naar Hadiemicha 2.0 op Ment.