.
kelly pfaff
vrijdag 8 maart 2024

Kelly Pfaff: “Daarin zit het verschil”

Ze heeft hem altijd gewaarschuwd

Een echt leuk jaar was het niet voor Kelly Pfaff. Zo waren er de zorgen rond haar mama Carmen Pfaff, wat een grote invloed had op het leven van de hele familie. Maar Carmen en Jean-Marie Pfaff blijven gaan en geven niet op.

Gelukkig waren er ook veel mooie momenten, zoals hun reis naar Japan. Die avonturen kon je volgen tijdens ‘Expeditie Gooris’. Dat was een mooie reis, maar ook een leerzame reis.

“Ik heb vooral geleerd dat je open-minded moet zijn. Je moet niet altijd vergelijken, elke cultuur is anders, elk land heeft een andere geschiedenis of culinaire ervaring. Het moment dat je dat allemaal omarmt, kan je veel meer genieten. Dus onderga het zonder te oordelen, en zie wat je fijn vindt en wat niet”, zegt ze in Dag Allemaal.

De reizen die de familie Gooris heeft mogen maken voor hun programma ‘Expeditie Gooris’ hebben vooral Sam Gooris een belangrijke les geleerd. Zo heeft hij na al die jaren geleerd dat het leven meer is dan alleen maar werken.

“Het verschil zat erin dat ik dat al eens gezien had bij mijn vader. Ik heb Sam dus altijd wel gewaarschuwd voor die valkuil.”

Bio van Kelly Pfaff

Meer Over:

Kelly Pfaff