.
sam gooris
zaterdag 15 juni 2024

Kelly Pfaff: “Dankzij hem kreeg ik meer vrijheid” 

Ze is hem heel dankbaar 

Sam Gooris was niet altijd een aanwezige vader voor zijn kinderen Shania en Kenji. Op belangrijke dagen zoals verjaardagen, communiefeesten, enzovoort, was hij soms de grote afwezige. Hij is altijd heel dankbaar tegenover zijn vrouw Kelly Pfaff dat hij dat altijd is blijven mogen doen.

Maar omgekeerd is Kelly haar man Sam ook heel erg dankbaar. Want dankzij hem heeft zij ook veel mooie dingen in ruil gekregen.

“Doordat hij zo hard werkte, had ik de vrijheid om mijn werk te regelen en kon ik meer tijd doorbrengen met onze kinderen. Hij was me al een paar jaar de oren van het hoofd aan 't zagen om zijn management te doen. Op een zeker moment heb ik wat research gedaan, en heb ik gezegd: 'Oké, maar dit zijn de afspraken”, zegt Kelly in Dag Allemaal.

Die afspraken waren onder andere dat er om 17u vergaderd moest worden op kantoor. Kelly wilde dat elk voorstel door Sam werd goedgekeurd.

“Ik beslis niet alles in zijn plaats. Sam heeft vaak de meest fantastische ideeën, dat is een kant die het publiek niet van hem kent. En ik kan hem daarin begeleiden, ik pik het op en ga ermee aan de slag. Ik ben gewoon de uitvoerende kracht. Ik wil dat hij het gevoel heeft dat hij zijn eigen ding kan doen. Nu is het weer tijd om zijn zangcarrière een impuls te geven, met die nieuwe single bijvoorbeeld. En ik let er wel op dat er genoeg vakantie ingepland wordt, die hij kan doorbrengen met zijn gezin.”

Bio van Sam Gooris

Meer Over:

Sam Gooris