.
kelly pfaff
dinsdag 5 december 2023

Kelly Pfaff: “Het is niet alleen een feest van geven en nemen”

Dat hebben ze moeten leren

Heel wat kinderen zijn weer blij want de Sint is langs geweest. De sint bracht weer heel wat cadeautjes aan alle kinderen en zorgt ervoor dat de kinderen alweer meteen gaan aftellen naar volgend jaar.

Kelly Pfaff heeft Sinterklaas iets minder bewust meegemaakt toen ze vroeger klein was. Ze verhuisde naar München toen ze 4 was en daar bestaat Sinterklaas niet.

“Ik heb er zelf niet echt herinneringen aan. Voor mijn kinderen vond ik het belangrijk dat het een feest van geven was, niet alleen van krijgen. Enkele weken voor Sinterklaas verzamelden we al het speelgoed waar Shania en Kenji niet meer mee speelden. Dat brachten we dan samen naar Moeders voor Moeders. Ik had hen een heel verhaal wijsgemaakt: dat de Sint niet bij alle kindjes kon komen, dus dat zij hem moesten helpen”, vertelt ze in Gazet van Antwerpen.

Pfaff zei bovendien dat de Sint niet kon langskomen zolang ze geen speelgoed hadden weggedaan. En dat geloofden ze meteen.

“Ik geloof dat ze zelf sinterklaasje spelen nog leuker vonden dan cadeautjes krijgen op 6 december. Zelfs nadat ze mijn verzonnen verhaaltje doorprikt hadden.”

Bio van Kelly Pfaff

Meer Over:

Kelly Pfaff