.
sam gooris, kelly pfaff
donderdag 22 februari 2024

Kelly Pfaff: “Hij moest altijd eerst acclimatiseren”

Hij genoot nooit van de vakantie

Door vaak en veel te werken, was Sam Gooris vaak onder de baan om op te treden en heeft hij zo veel van de jeugd van zijn kinderen gemist. Gelukkig was er Kelly Pfaff die alle zorg voor de kinderen op zich nam.

“Sam was altijd aan 't werk. 'Zo ga je veel missen', zei ik hem. En ging hij uitzonderlijk toch mee op vakantie, was 't nooit voor een deftige week. Tegen de tijd dat hij tot rust kwam, waren we onze valiezen alweer aan 't pakken. Sam was ook nooit helemaal ontspannen. Hij moest eerst acclimatiseren en daarna moest hij zich alweer oppeppen om te gaan werken. Voor mijn veertigste verjaardag vroeg hij wat ik wou. 'Niets', zei ik. 'Ik wil gewoon u. Met ons vieren eens écht op vakantie gaan. Da's 't schoonste cadeau dat je me kan geven”, zegt Kelly in Dag Allemaal.

Sam en Kelly gingen voor 6 dagen op reis met de kinderen en Sam genoot intens. Hij wilde er zelfs een goede gewoonte van maken.

“Sam maakte toen al goede voornemens: 'De kinderen zijn zo groot aan het worden, we gaan dat elk jaar doen', zei hij. Maar dan kwam corona, en Kenji en vooral Shania kregen het lastig. 'Ik ga 21 worden en heb nog niets van de wereld gezien', zei ze. Zo kwam ik op 't idee om een gezinsreis ineen te steken, en daar is 'Expeditie Gooris' uit gegroeid.”