.
Kelly pfaff
donderdag 19 januari 2023

Kelly Pfaff: “Ik ging gewoon van punt A naar B en zag niks”

Ze kwam al eens eerder in Amerika

Op VTM kunnen we elke dinsdagavond kijken naar ‘Expeditie Gooris’. Dit keer trekt de familie Gooris naar Amerika, waar ze de mooiste plaatsen bezoeken en vooral veel herinneringen hebben gemaakt met elkaar.

Het was niet de eerste keer dat Sam en Kelly naar Amerika trokken met de kinderen. Zo waren ze al een keertje eerder in New York en ook in Las Vegas. Daar trokken ze naartoe voor de hernieuwing van hun huwelijksgeloften.

“Ik ben er ook al verschillende keren geweest voor het werk vroeger, maar dat was anders. Ik ging toen gewoon van punt A naar punt B, van het hotel naar de luchthaven. Meer heb ik toen eigenlijk niet gezien”, zegt Kelly in Primo.

Nu maakte het gezin vooral een trip langs de Westkust, een stukje dat ze toch nooit eerder hebben gedaan en wat hen nu enorm goed is bevallen.

“Het is indrukwekkend. De wegen zijn daar fenomenaal. Als je hier in België drie baanvakken hebt, dan heb je er daar zes. Een brug is daar tien keer groter dan hier. Alles is veel groter. Het is een cliché, maar het is gewoon zo. Ook het eten. De porties die je krijgt zijn enorm!”

Bio van Kelly Pfaff

Meer Over:

Kelly Pfaff