.
Kelly Pfaff
dinsdag 25 april 2023

Kelly Pfaff: “Ik had m’n eigen systeem om geen heimwee te hebben”

Dit is hoe

Kelly Pfaff heeft tijdens haar modellencarrière veel geluk gehad. Ze was nog piepjong en werd vaak onder de vleugels genomen van de ervaren modellen.

“Ik hoorde MeToo-verhalen, maar ben er zelf niet mee geconfronteerd omdat ik me niet in lastige situaties moest wringen om hogerop te geraken. Een carrière als topmodel liet me koud en dat straalde ik uit”, vertelt Kelly in Dag Allemaal.

Pfaff leefde een tijdje samen met andere modellen die zichzelf elke dag vol smeerden met de nieuwe producten en daardoor vaak vol uitslag stonden. Kelly bleef trouw aan haar potje Nivea.

“We waren in feite eenzame zielen die mekaars gezelschap opzochten. Ik had m’n eigen systeem om geen heimwee te voelen. Met weinig middelen decoreerde ik die huurkamer tot ze vertrouwd oogde.”

Op dat moment toonden nog niet zo heel veel mensen interesse in Kelly, tot een paar jaar later. “Dan begonnen voetballers zich te interesseren voor modellen. Van dan af was ik de dochter van ‘die keeper’. Maar meer opdrachten heb ik daardoor nooit gekregen”

Bio van Kelly Pfaff

Meer Over:

Kelly Pfaff