.
Kelly Pfaff, Kenji Gooris, Shania Gooris, Sam Gooris
woensdag 14 februari 2024

Kenji Gooris: “Ik heb die angst aan de kant proberen schuiven”

Alles voor zijn mama

Als we iets hebben gezien tijdens ‘Expeditie Gooris’, dan is het wel dat Kenji Gooris en Shania Gooris als broer en zus heel goed overeenkomen.

Voor zover Kenji zich kan herinneren is dat ook nooit anders geweest. “Zij is oprecht mijn beste vriendin, ook al verschillen we op sommige vlakken keihard. Zo is Shania veel socialer dan ik en maakt ze snel vrienden. Ik heb een hoger muurtje om me heen. Zonder haar zou ik bijna nooit buitenkomen. We kunnen alles tegen elkaar zeggen zonder dat we een oordeel vellen en zijn er ook altijd voor elkaar. Dat is goud waard”, klinkt het in Flair.

Voor hun trip naar Japan regelde Kelly alles. En makkelijk is dat niet, want iedereen in het gezin heeft verschillende interesses.

“Maar toch slaagt ze er elke keer weer in om daar een heel goede balans in te vinden. Japan stond op mijn bucketlist, dus er waren wel enkele dingen die ik écht wilde zien. Zo waren karten door het centrum van Tokio, sumoworstelaars zien en ons bezoek aan Hiroshima mijn idee. Ik regelde ook het verjaardagsdiner voor mama op meer dan zeshonderd meter hoogte. Ik heb nochtans enorm veel last van hoogtevrees, maar om mama een onvergetelijke avond te bezorgen, probeerde ik die angst aan de kant te schuiven.”

Bio van Kenji Gooris en Shania Gooris