.
Kelly Pfaff, Kenji Gooris, Shania Gooris, Sam Gooris
zondag 25 februari 2024

Kenji Gooris: “Ik schrok dat ze dat moest doen”

Bij hem valt het mee

Voor ‘Expeditie Gooris’ werden Sam Gooris, Kelly Pfaff, Kenji Gooris en Shania Gooris altijd gevolgd door camera’s. Daar lijkt de familie geen moeite mee te hebben, ook de kinderen niet.

“Ik was amper acht maanden oud toen De Pfaffs werd opgenomen en die reeks liep tot mijn tiende. Ik groeide letterlijk op tussen de camera’s, dus ik ben ze gewoon. Bovendien doe ik gewoon mijn ding en trek ik me het totaal niet aan of een camera dat nu filmt of niet. Ik ben zowel voor als achter de camera exact dezelfde Kenji. Het is ook al drie jaar dezelfde crew die meegaat, en zij werden ondertussen ook vrienden”, zegt Kenji in Flair.

Als kinderen van Sam en Kelly zijn Kenji en Shania nu ook echte bekende Vlamingen. Al valt het nog mee op vlak van herkend worden op straat.

“Dat valt goed mee. Ik schrok er wel van dat Shania een pet moet opzetten om incognito te zijn, terwijl dat bij mij totaal niet werkt. Mensen zijn het immers van mij gewend dat ik een pet draag. Op school vind ik het wel raar als mensen me aanspreken met quotes van op tv, want ik ben daar ook maar gewoon om iets bij te leren en wil niet opvallen.”