.
Christoff De Bolle
maandag 25 december 2023

Kerst bij Christoff: “Ik vond het kunstwerk beter passen”

​​​​​​​Zijn gouden plaat verdween van de muur

De woning van zanger Christoff is een pareltje. Er is heel veel tijd gestoken in de inrichting en alles is naar smaak ingericht. Zijn interieur vertelt veel over wie hij is en hoe zijn leven eruit ziet.

Toch zijn er in zijn huis weinig verwijzingen te vinden naar zijn succesvolle carrière. Alleen zijn platina – award voor ‘Zeven Zonden’ hangt er aan de muur.

“Ik heb even een gouden plaat in de living gehad, maar vond een Mickey Mouse-kunstwerk beter passen. Thuis ben ik niet de zanger, maar de mens Christoff. Een avondje Netflixen in de zetel, samen met de honden, vind ik heerlijk. En ik speel hier ook op mijn PlayStation”, klinkt het in Het Laatste Nieuws.

Voor Christoff is het inrichten van zijn interieur de ideale ontspanning. Hij verslindt de catalogi en heeft vaak al iets in huis nog voor het echt een trend wordt.

Dat was het geval met de fluwelen bekleding van de stoelen en de boomstamtafel. Het groenstuk voor kerst had ik vorig jaar al. Toen lag het op de schouw. Het voordeel is dat het, net als kransen, sneller voor kerstsfeer zorgt dan een boom die je vanaf nul moet optuigen.”

Bio van Christoff

Meer Over:

Christoff