.
Christoff in Vrede op Aarde
woensdag 13 december 2017

Kerstconcert 2017 met Christoff & Scaletta

Christoff zingt voor het goede doel.


Christoff geeft op 22 december aanstaande een uitzonderlijk kerstconcert “Kerstmis met jou”, met Christoff en Scaletta. Deze brengen een uniek benefietconcert op vrijdag 22 december 2017 in de Heilig Hartkerk te Tienen (Aarschotsesteenweg 1 – 3300 Tienen).



Dit kerstconcert zal in het teken staan van Bindkracht vzw en is een organisatoe van Schlagerfestival Tienen. Door het grote succes van dit evenement, hebben de organisatoren besloten om er nog Kerstconcert bovenop te doen. Dit zal plaats vinden in de H.H. kerk van Tienen, door het grote succes reeds voor de derde maal georganiseerd. Het is hier ook de bedoeling om de opbrengst te schenken aan een goed doel. De opbrengst zal geschonken worden aan Bindkracht vzw, die instaat voor een warme thuis voor jongvolwassenen met een beperking. Hopelijk mogen we bij deze editie ook rekenen op een talrijke opkomst en veel sponsors, zodoende dat we een grote steun kunnen geven aan dit noodzakelijk project.



Allen op post op vrijdag 22 december 2017 vanaf 19u00. Tickets kunnen besteld worden via https://www.teleticketservice.com/tickets/20172018/kerstconcert-christoff/

Bio van Christoff

Meer Over:

Christoff