.
Kevin De Bruyne
zondag 22 september 2024

Kevin De Bruyne over het belang van samen zijn

In moeilijke tijden

Stervoetballer Kevin De Bruyne laat professionele uitdagingen niet in de weg staan van zijn inzet voor het goede doel. Samen met zijn vrouw Michèle Lacroix zet de Rode Duivel daarom zijn schouders onder het Ronald McDonald Kinderfonds. Dat verbetert het welzijn van zieke kinderen en hun families door hen dicht bij elkaar te houden in moeilijke tijden.

“Michèle en ik hebben zelf drie jonge kinderen. Aangezien ik voor mijn job vaak weg ben van huis, begrijp ik als geen ander hoe belangrijk het is om als gezin samen te kunnen zijn”, vertelt Kevin aan Story. “Des te meer wanneer je kind in opname is of een intensieve medische behandeling ondergaat.”

“We kunnen van geluk spreken dat onze kindjes gezond zijn, maar helaas is dit niet voor iedereen het geval”, vult Michèle aan. “Als je kind in het ziekenhuis ligt, wil je niets liever dan dicht bij hem of haar zijn. Er voor hen zijn, hen troosten. Dat is exact wat het Ronald McDonald Huis mogelijk maakt. Het is een plek van liefde en hoop, zo hebben ze dan ook de kracht om samen verder te vechten. We voelen erg mee met die ouders”, besluit ze.

Bio van Kevin De Bruyne

Meer Over:

Kevin De Bruyne