.
Kevin Janssens
dinsdag 28 november 2023

Kevin Janssens: “Het is voor jou ook tijd”

Hij wil een vaste relatie

Je zou denken dat heel wat vrouwen in de rij staan voor Kevin Janssens, maar niets is minder waar. De acteur is nog altijd vrijgezel en lijkt heel veel moeite te hebben met het uitbouwen van een relatie.

Hij wordt door zijn exen omschreven als jaloers en bezitterig en zelf vindt hij enkele van zijn relaties een ‘foute keuze’. Toch zou hij het graag allemaal anders zien en hunkert hij naar een relatie.

“Ik ben niet bewust single. Hoe ouder je wordt, hoe kieskeuriger je bent en hoe minder makkelijk het is om iemand toe te laten, denk ik. Ook om iemand tegen te komen met wie je dezelfde normen, waarden en visie deelt”, vertelt hij in de podcast 22 minuten stomme vragen en lezen we ook in Dag Allemaal.

Mocht je Kevin voor de keuze stellen tussen het winnen van een oscar of een stabiel gezinsleven, dan is zijn keuze heel snel gemaakt.

“Ik opteer voor het laatste. Ik ben daar wel mee bezig. Al mijn vrienden zijn veel jonger dan ik, maar hebben wel die stabiliteit thuis. Ik vind dat fantastisch en mooi, maar soms denk ik: 'Komaan Kevin, het is voor jou ook tijd.' Ik ben daar wel bang voor, om alleen te blijven.”