.
Kevin Janssens
zondag 19 november 2023

Kevin Janssens: “Hoe ouder, hoe kieskeuriger”

Hij is een begeerlijke vrijgezel

Een van de meeste begeerlijke vrijgezellen van Vlaanderen schittert op dit moment in ‘Rough Diamonds’, te zien op VRT 1. We hebben het over Kevin Janssens. De acteur was al samen met onder andere Natalia, Josje Huisman, An Lemmens, en Ella-June Henrard, maar geen enkele relatie hield stand.

Dat hij single is, is geen bewuste keuze. Hij had het graag anders gezien, lezen we in Tv Familie en vertelt hij zelf in ’22 Minuten Stomme Vragen’.

“Hoe ouder je wordt, hoe kieskeuriger je bent. En hoe minder makkelijk het is om iemand toe te laten, denk ik. Ook om iemand tegen te komen met wie je dezelfde waarden, normen en visie deelt. En het is zo: in het verleden heb ik voor mezelf weleens de verkeerde keuzes gemaakt...”

Kevin was ook graag papa geweest, maar dat idee heeft hij al een beetje uit zijn hoofd gezet. Hij laat het liever allemaal wat op zich afkomen.

“Bijna al mijn vrienden hebben nu kinderen. En vroeger had ik het wat moeilijk met andermans kinderen, zie je. Ik kon niet om met van die ambetante kleintjes. Terwijl ik nu merk dat ik de kinderen en baby's van mijn vrienden heel graag zie.”