.
Kevin Janssens
maandag 17 april 2023

Kevin Janssens: “Ik ben bang om alleen oud te worden”

Hij lijkt maar niemand te vinden

Één van de meest begeerlijke vrijgezellen van ons land moet toch wel acteur en presentator Kevin Janssens zijn. Hij is 43, maar lijkt de liefde van zijn leven nog niet te hebben gevonden.

Wanneer de laatste relatie van Kevin werd beëindigd, daar is geen 100% zekerheid over. Hij werd voor het laatste gelinkt aan een vrouw in 2019, schrijft Story.

Dat hij nog altijd vrijgezel is, baart hem soms toch wat zorgen. Kevin heeft namelijk schrik om als eenzame oude man te eindigen.

“Als ik moet kiezen tussen een Oscar of een stabiel gezinsleven, dan kies ik toch voor dat laatste. Ik ben daar wel mee bezig. Al mijn vrienden zijn jonger dan ik, maar hebben die stabiliteit thuis. Ik vind dat fantastisch en schoon, maar soms denk ik: ‘Komaan Kevin, het is voor jou ook tijd.’ Ik heb daar wel schrik voor, om alleen te blijven”, vertelde Kevin in ‘Het Huis’.

Maar wat zoekt Kevin dan precies in een partner. Hij wil het liefst van al een partner die knap en beroemd is. Althans dat is wat er kan afgeleid worden uit het lijstje met ex-partners. Zo was Kevin samen met onder andere Natalia, An Lemmens, Josje Huisman en Ella-June Henrard. Maar gezien dat nooit echt uitdraaide op een succes is het misschien eens tijd voor een onbekend iemand. Je weet maar nooit!”