.
Thuis aflevering 5255
maandag 20 juni 2022

Kijkers vol ongeduld over seizoensfinale 'Thuis': “Drama gegarandeerd”

Er wordt druk gespeculeerd

De laatste volledige week van juni staat altijd in teken van de seizoensfinales van 'Thuis' en 'Familie'. En dat is dit jaar niet anders. De fans kijken al met vol ongeduld uit naar de spannende seizoensfinales die hen te wachten staan.

De seizoensfinale van 'Thuis' zal in ieder geval één centrale plek kennen: de Withoeve van Femke en Kobe, waar ook de wijnshop van Rosa en Waldek gevestigd is. Daar verzamelen zich in de laatste aflevering zowat alle vaste personages voor twee belangrijke events die op het zelfde moment zullen plaatsvinden.

En dat is geen toeval volgens de fans. Volgens de kijkers zullen zij de seizoensfinale bepalen en overheersen. Allereerst is er het lentefeest van Hannah, dochter van Tim en Sam. Dat wordt met de hele familie gevierd. Daarop zijn Frank en Simonne aanwezig, maar ook Veerle, de adoptiemoeder van Sam. Gegarandeerd kans op wat vuurwerk als het tussen een gesrek komt tussen Frank en Veerle.

Maar op hetzelfde moment vindt ook de loopwedstrijd plaats, georganiseerd door Joren en Eddy. Opvallende aanwezige: Chris. Dat voorspelt al niet veel goeds, schrijft Tv Familie. De fans zijn ervan overtuigd: “Veel personages op één zelfde plek, daar kan je gif op innemen dat er veel drama zal zijn.”

Download onze app voor iOS of Android