.
Tik en Tok uit The Masked Singer
vrijdag 6 september 2024

Kijkers zijn het erover eens: “Zij is die oogbal in ‘The Masked Singer’”

Zou het…?

Op 20 september gaat ‘the mysterie madness’ weer van start. Een vierde seizoen van ‘The Masked Singer’ breekt aan en het raden kan weer beginnen.

Over Mister Withlove doen ondertussen al de gekste theorieën de ronde en verdenken mensen William Boeva ervan om in het pak van Mister Withlove te zitten.

En dan is er nog het duo Tik & Tok, wie zou zich daaronder verschuilen? Ook daarover lijkt Vlaanderen het al behoorlijk eens te zijn. Namen als Dimitri Vegas & Like Mike, Adil El Arbi en Bilal Fallah doen heel vaak de ronde, schrijft Tv Familie.

En dan is er nog de guessing game van het programma die de kijkers volledig in de war brengen. Wat zijn die bolvormige aanwijzingen? Verwijzen ze naar een pak? Krijgen we binnenkort een oogbal en basketbal als maskers te zien?

Ook voor de oogbal zijn er al heel wat theoriëen. Zo verdenkt men Wendy Van Wanten ervan, van in dat pak te zitten. Haar echte naam is tenslotte Iris, een deel van het oog. Of is het dan toch Julie Van den Steen? Ze is nu geen jury meer, maar dan is de kans wel groot dat ze in een pak zit natuurlijk!