.
Kim Debrie
donderdag 13 juli 2023

Kim Debrie: “Dat was een unieke ervaring!”

Ze hebben nog altijd contact

Voor Radio 2-presentatrice Kim Debrie zijn de maanden juli en augustus niet meteen maanden waarin ze vakantie kan nemen. Na de finale van Radio 2 Zomerhit kan ze er een weekje tussenuit, al is de bestemming voorlopig nog onbekend.

“We weten nog niet waar we naartoe trekken. Vliegtuigtickets zijn ook pokkeduur, dus het wordt wellicht een last minute. Maar ik zou heel graag naar Italië gaan. Tijdens de paasvakantie waren we daar in het zuiden en het was rotweer. Nu zou ik naar Noord-Italië willen gaan”, bekent Kim in Story.

Kim blikt de dag van vandaag nog altijd met veel plezier terug op de wereldreis die zij, haar man Bart en hun dochter Noa hebben gemaakt in 2017.

“Het was een ‘once in a lifetime’-ervaring. Je komt op veel plekken en ontmoet de locals. In Australië hebben we een heel tof koppel ontmoet: Angela en Sam. Ze hebben ons ondergedompeld in het leven van een Aussie en hun manier van werken. We zijn nog steeds bevriend. We sturen elkaar regelmatig berichten en in september komen ze bij ons op bezoek.”

Bio van Kim Debrie

Meer Over:

Kim Debrie