.
Kim Debrie
zondag 11 augustus 2024

Kim Debrie: “Het is makkelijker om haar los te laten” 

Ze heeft een makkelijkere leeftijd 

Wie Kim Debrie tegen het lijf loopt, ziet een positieve vrouw die altijd vriendelijk zal zijn en zal proberen glimlachen. Iets waar haar dochter Noa een mooie boodschap aan heeft.

“Noa is dertien en dat is toch een leeftijd waarop het makkelijker is om haar zoveel dagen per week los te laten. Vroeger was het afscheid veel moeilijker, Noa zag me nooit graag naar zee vertrekken. Als moeder brak telkens mijn hart. Nu zit haar eigen zomeragenda vol met musical- en danskampen. Toen ik onlangs vroeg wanneer ze naar Blankenberge komt, kreeg ik te horen: 'Mama, ik moet in mijn agenda kijken of ik tijd heb”, lacht Kim in Story.

Kim heeft een heel hechte band met haar dochter Noa en dat heeft ze altijd beseft. Zelfs vanaf het moment dat Noa nog in haar buik zat.

“Noa is een godsgeschenk, mijn man en ik hadden voor die zwangerschap verschillende mislukte ivf-pogingen achter de rug. Ik wist meteen dat ik haar altijd doodgraag zal zien. Ik besef wel dat veel ouders een andere band hebben met hun kind, ook al zouden ze dat zelf misschien liever anders zien.”

Bio van Kim Debrie

Meer Over:

Kim Debrie